Serge Hopstaken

H.O.P. CONSULTING is de handelsnaam van mr. S.F.M. (Serge) Hopstaken, zelfstandig ondernemer en preventief juridisch adviseur.

Ruime ervaring als jurist

serge-hopstakenDankzij ruim tien jaar ervaring kent de juridische problematiek binnen het bedrijfsleven nog maar weinig geheimen. Vanuit een brede bedrijfsjuridische praktijk heb ik mij gespecialiseerd in het arbeids-/ontslagrecht en het contractenrecht. Vele jaren heb ik in loondienst de advisering verzorgd voor bedrijven, HR-afdelingen en directies in diverse branches. Daarnaast heb ik ruime ervaring opgedaan op het vlak van management en coaching van juristen.

Naast een universitaire rechtenstudie heb ik in de loop der jaren diverse postacademische cursussen op juridische terrein, een leergang voor beginnende managers, onderhandelen volgens de Harvard-methode en Legal English gevolgd. Als zelfstandige ben ik sinds 2009 actief om mijn passie voor preventief juridisch advies uit te oefenen voor diverse MKB-klanten, als projectjurist contracten voor Achmea Innovatie en als coach / begeleider van juristen.

Levensgenieter

Buiten het werk mag ik graag genieten van de goede dingen des levens. Lekker eten & drinken, muziek, cultuur, festivals en gezelligheid. Ook dat hoort erbij, toch?