Ontslag

Als u personeel in dienst heeft, komt er heel wat op u af. Het arbeidsrecht is continu in beweging en kent  vele lagen die niet altijd even makkelijk te doorgronden zijn. Ontslagzaken geven negatieve energie, nemen kostbare tijd in beslag en kosten meestal nog een hoop geld ook. Ieder dossier staat op zichzelf en dient individueel beoordeeld te worden, zodat het voor u als werkgever bovendien moeilijk is om een  duidelijke, bestendige lijn te ontdekken.

Grip op de zaak

Met behulp van preventief juridisch advies houdt u ook bij ontslag echter grip op de zaak en weet u tijdig waar u aan toe bent. U weet wat de risico’s zijn en waar de mogelijkheden liggen. Zo bent u zelf in controle en kunt beslissingen nemen op basis van argumenten in plaats van emoties. Om problemen een stap vóór te zijn.

H.O.P. CONSULTING biedt verschillende diensten en producten aan op het gebied van het arbeids- en ontslagrecht. Uiteraard altijd preventief juridisch en gericht op het voorkomen van problemen. Klik op de link en ga direct naar de betreffende productpagina voor meer informatie.