Een nieuw thuis

Het is 4 oktober. Leiden is inmiddels ontzet, tijd om onze geliefde dieren in het zonnetje te zetten. Ook de kikker in het logo van H.O.P. CONSULTING preventief juridisch advies verdient natuurlijk wat extra’s vandaag. En hoe dat beter te doen, dan door hem een nieuw ‘thuis’ te geven… Een compleet nieuwe website!

Als zelfstandig ondernemer sta je natuurlijk niet stil en ben je continu in beweging. Dat geldt uiteraard net zo goed voor de markt, voor klantvragen en voor de aan te bieden oplossingen in de vorm van producten en diensten. Na ruim vier jaar is het daarom tijd om ook de online aanwezigheid door te ontwikkelen. Met een uitstraling en inhoud die (nog) beter passen bij waar H.O.P. CONSULTING preventief juridisch advies voor staat: Zorgen voor meer rust, meer zekerheid en meer geld binnen uw onderneming.

Neem gerust de tijd om door de verschillende webpagina’s te wandelen en te ontdekken welke oplossingen er voor uw bedrijf zijn. Of om te zien wie de persoon achter H.O.P. CONSULTING is en welke drijfveren eraan ten grondslag liggen. Of bijvoorbeeld welke bedrijven u zijn voorgegaan en al hebben geprofiteerd van de vele voordelen van preventief juridisch advies.

Vanaf vandaag zult u hier ook regelmatig korte of langere blogberichten aantreffen met nieuws en actualiteiten, tips en tricks en observaties en visies. Uiteraard gerelateerd aan belangrijke thema’s binnen het arbeidsrecht, ontslagrecht en contractenrecht. Door het twitteraccount van H.O.P. CONSULTING preventief juridisch advies te volgen, bent u altijd als eerste op de hoogte van het verschijnen van nieuwe berichten. Doen dus.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de nieuwe website? Laat een reactie achter of neem rechtstreeks contact op via het contactformulier, mail of telefoon. Graag tot binnenkort!

Share Button

15 thoughts on “Een nieuw thuis

 1. Beste Serge, beste zakenpartner,

  Bij deze van harte gefeliciteerd met je nieuwe website. Ziet er goed en professioneel uit! Vast een goede webdesigner gevonden :).

  Hoop dat je website bijdraagt aan de doorgroei van je bedrijf!

  Hartelijke groeten,

  Huub Buijs

 2. Beste Serge,

  Klasse site met duidelijke en heldere informatie. Strak en no-nonsense, precies zoals je dienstverlening! Succes en tot binnenkort, Mvgrt Edward

 3. Dag Serge,
  Tja.., wat moet ik er nog aan toevoegen, SUPER natuurlijk dat nieuwe ‘hokje’ voor je kikker! haha.
  Goed idee om met een tip-blog aan de gang te gaan.., misschien een digitale vraagbaak een idee?..

  Groet,
  en ga zo door!

  Richard

 4. Inderdaad wel iets om even bij stil te staan en trots op te zijn.
  Zit zelf midden in het proces om mijn website in te richten. Ken dus de struggle.
  Volgens mij timmer je flink aan de weg. Succes!

  Chris Peek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *