Een HOPtimistisch 2015 gewenst!

Een HOPtimistisch 2015 gewenst! - H.O.P. CONSULTING preventief juridisch advies

Een HOPtimistisch 2015 gewenst!

Het jaar zit erop, 2014 is (zo goed als) voorbij. Tijd dus voor een korte terugblik.

Na een voorzichtige start in de herfst van 2013, is 2014 het eerste volle jaar geweest waarin blogs en social media structureel deel uitmaken van het ondernemerschap. Het was even wennen, maar het is erg goed bevallen. En sinds kort is daar zelfs de H.O.P. CONSULTING e-mailnieuwsbrief aan toegevoegd.Erg leuk om op deze manier kennis te delen, nieuwe mensen te bereiken en de interactie aan te gaan.

De blogartikelen en e-mailnieuwsbrief hebben hun werk in ieder geval gedaan, want naast vele reacties, likes en shares op de diverse social media, hebben ook nieuwe klanten afgelopen jaar hun weg naar de website en dienstverlening van H.O.P. CONSULTING weten te vinden. Zo profiteren inmiddels steeds meer bedrijven van de rust, zekerheid en besparingen die preventief juridisch advies biedt. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door jou als bezoeker van deze website, lezer van de blogs en/of volger op social media. Bedankt dus voor jouw enthousiasme en vertrouwen!

En ben jij of ken jij een ondernemer die nog géén gebruik maakt van preventief juridisch advies? Lees de blogartikelen, schrijf je in voor de nieuwsbrief of bel me voor een afspraak.

Hoe dan ook…

Prettige jaarwisseling en een Gezond, Succesvol & HOPtimistisch Nieuwjaar gewenst en graag tot in 2015!!

 

mr. S.F.M. (Serge) Hopstaken

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *