Diensten

Specialisatie

Op basis van zeven jaar ervaring in juridische advisering aan het MKB heeft H.O.P. Consulting zich gespecialiseerd in:

– arbeids(voorwaarden)recht
– ontslagrecht
– contractenrecht

Op deze drie terreinen verleent H.O.P. Consulting dan ook haar dienstverlening als dé specialist in preventief juridisch advies. Uiteraard wordt de opgedane kennis en ervaring up-to-date gehouden middels permanente opleiding en studie. Zo bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige adviezen.

Legal audit / Juridische APK

Voornaamste speerpunt binnen het geven van preventief juridisch advies is het verzorgen van een persoonlijk uitgevoerde en op maat gesneden legal audit / juridische APK. Middels een helder adviesrapport ontvangt u inzicht in de status van uw huidige juridisch beleid, de gewenste en benodigde aanpassingen en de implementatie van die aanpassingen. Door op een van de submenu’s te klikken, treft u meer informatie aan over de specifieke uitvoering van de legal audit / juridische APK binnen ieder van de specialisaties.

Separate diensten

Daarnaast kunt u bij H.O.P. Consulting ook terecht voor het verzorgen van vele separate diensten op het gebied van arbeidsrecht, ontslagrecht en contractenrecht. U kunt hierbij denken aan eenmalige advisering, het opstellen van juridische documenten, second opinion aangaande juridische dossiers / procedures, juridische begeleiding van projecten en (verander)trajecten, het aanwezig zijn bij besprekingen, het informeren van werkgever en werknemers op juridisch gebied en het verzorgen van interim werkzaamheden.